"DRAMAYLA DEĞERLENİYORUM" E-TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuzda 2020-2021 eğitim öğretim yılında 4. sınıf öğrencileri ile e-twinning "Dramayla Değerleniyorum" projesi gerçekleştirilecektir.

PROJEMİZ HAKKINDA;

Birer öğretmen olarak; ana malzememizi çocuklarımızın oluşturduğu eğitim öğretim sürecinde drama tekniklerini kullanmayı amaç edindik.

Bireyin  hayatındaki bir çok şeye eğitimle ulaştığı tezinden hareketle; Eğitim öğretim faaliyetlerini daha eğlenceli hale getirmek adına tüm drama tekniklerini kullanarak kendini aşan ve yeni durumlara karşı hazırlıklı olan bireyler yetiştirmeyi amaç edindik.

PROJEMİZİN AMACI;

•             Öğrencide özgüven oluşturmak,

•             Bireysel olarak kendini ifade edebilmesini sağlamak,

•             Karşılaşılan bir olaya  karşı farklı çözüm yolları üretmesini sağlamak,