eTWİNNİNG  KALİTE ETİKETLERİ VE OKUL TABELASI TESLİM ALMA TÖRENİ

eTWİNNİNG KALİTE ETİKETLERİ VE OKUL TABELASI TESLİM ALMA TÖRENİ

2005 yılında Avrupa Komisyonunun e-öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan, 2009 yılında da ülkemizin dahil olduğu, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren eTwinning Projesine, hazırladıkları eTwinning projeleriyle okulumuzdan katılım sağlayan öğretmenlerimiz Burcu UYAR  "Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi"  Merve KILIÇ UYSAL "Ulusal  Kalite Etiketi" ödülünü almaya hak kazanmışlardır.Kalite etiketi Sertifikaları ve 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında aldığımız eTwinning Okulu Tabelası İlçemiz Öğretmenevi'nde düzenlenen törenle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin BAĞCI tarafınca öğretmenlerimize ve Okul Müdürümüz Şevki GAVUZ'a takdim edilmiştir. Öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, projelere katkı sağlayan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

02.07.2021 527

02-07-202102-07-202102-07-2021