eTwinning Sevgilerle Projesi

ETWİNNİNG SEVGİLERLE PROJESİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.

Sevgilerle Projesi Hakkında

Öğrencilerimiz covid19 nedeniyle okullarından uzak kaldılar.
Bu süreçte neyi kaçırdılar? Şu an öğretmenleri ve arkadaşları ile ne yapmak istiyorlar?
Bu soruları öğrencilerimize sorduk ve sevgi teması altında ne düşündüklerini öğrendik.
Çeşitli aktivite ve oyunlarla çocuklarımıza kitap, hayvan ve doğa temaları getireceğiz.
Çeşitli web2 araçlarıyla zenginleştireceğimiz projemizde öğrencilerimiz doğa kitapları ve hayvan sevgisi için etkinlikler yapacaklar.

HEDEFLER

-Öğrencilerimiz doğa, kitap ve hayvan sevgisini deneyimleyecek ve yaratıcı etkinliklerle uygulamalı çalışmalar yapacaklar.
-Web2 araçlarını tanıyacakları için teknolojik becerilerini geliştirecekler.
-Farklı ülkelerden ve okullardan öğrencilerle buluşup dayanışma içinde çalışacaklar.

ÇALIŞMA SÜRECI

Projemiz Eylül 2020'de başlayacak ve Aralık 2020 'in sonunda sona erecek.
Öğrenciler gruplar halinde çalışacak ve tüm ortaklar Twinspace de temas halinde olacak.
Tüm ortaklar çalışma planını birlikte yazacaklardır.

BEKLENEN SONUÇLAR

Tüm proje çalışmalarından oluşan kolajlar eKitaba eklenir ve öğretmenler yan sayfaya projeye dair duygu ve düşüncelerini özet olarak yazarlar.Ürün ilham olması ve projenin devamlılığını sağlamak adına hazırlanır.

23.09.2020 469

23-09-2020