OKULUMUZ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETWİNNİNG OKUL ETİKETİNİ ALMAYA HAK KAZANDI

Okulumuz 2018 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2020-2021 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

Dört yıldır aktif olarak başarılı projeler yapan, mesleki anlamda kendini geliştiren, yenilikleri takip olan okulumuz e Twinning okul başvurusunu başarılı bir şekilde tamamlayarak e Twinning okulu olmaya hak kazanmıştır.

Bu süreçte  okulumuz eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp  e Twinning okulu kriterlerini yerine getirerek  bu değerli ödülü okulumuza kazandıran okul idaremize, emeği geçen öğretmenlerimize,velilerimize ,öğrencilerimize teşekkür ederiz.

06.04.2021 267

06-04-2021