"PORTABLE ENGLİSH" E-TWİNNİNG PROJESİ

E TWİNNİNG OKULU olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve bir yeni projemize daha başlıyoruz...

Farkli web 2.0 araçlarını kullanarak İngilizce öğrenimini kalıcı ve eğlenceli hale getirmek amacıyla yola çıkılan "Portable English" projemiz başlıyor.

Proje hakkında

Öğretmenler ve öğrenciler, farklı web 2 araçlarını kullanarak derslerin tadını çıkarır ve öğrenmeyi kalıcı hale getirir. Şimdi öğrendikleri şey, sonraki öğrenmelerinin temeli olacak.

HEDEFLER

Bu projede hedeflerimiz dil becerilerini geliştirmek, kalıcı ve aktif öğrenme, dersleri eğlenceli hale getirmek, öğrencilerin özgüvenini artırmak, öğrencilerine yeteneklerinin farkında oldukları fırsatları vermek, farklı web2 araçları kullanarak ve işbirliği içinde çalışmak.

02.02.2021 125

Projemizin tanıtım linki için tıklayınız.