Haliç İlkokulu

Belgegeçer : 0212 255 78 78
WEB http://halicilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Sütlüce Mah. Sandalcı Kerim Sok. No 8/1 Beyoğlu/İstanbul
VİZYON : YAŞADIĞIMIZ ÇAĞIN GEREĞİ ,GELECEĞİN SANAYİ ÜLKESİ TÜRKİYE İÇİN NİTELİKLİ,KENDİSİNE GÜVENEN ,GİRİŞİMCİ ,AHLAKLI ,GELİŞMEYE VE YENİLİĞE AÇIK ,İSTEK VE GAYRETLERİ SAYESİNDE İLERİ EĞİTİMİN KAPILARINI AÇAN,SOSYAL VE KÜLTÜREL YÖNDEN GELİŞMİŞ TEMEL İLKÖĞRETİMİN EĞİTİM ALANINDA OKULUMUZU BÖLGEMİZDE BİR TERCİH SEBEBİ VE CAZİBE MERKEZİ MENUBU OLMAKTAN GURUR DUYULAN GÜÇLÜ VE SAYGIN BİR EĞİTİM KURUMU YAPMAKTIR.
MİSYON : ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇAĞIN GEREKLERİ DOĞRULTUSUNDA ÖNCELİKLE HAYATA ,TOPLUMA VE ORTAÖĞRETİME HAZIRLAMAKTIR.
BAŞARILAR : İLİMİZDE DÜZENLENEN "ENERJİ VERİMLİLİĞİ BİLİNCİ VE ALGISI KAZANDIRMA" KONULU RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZ 4/B SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN ELİF TURCAN İLÇE 2.´Sİ VE AYNI YARIŞMADA 4/B SINIFINDAN DEFNE BEREN HEKİM İLÇE 3.´SÜ OLMUŞLARDIR.
Rehber Öğretmen : 2
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0