Haliç İlkokulu

Vizyon: YAŞADIĞIMIZ ÇAĞIN GEREĞİ ,GELECEĞİN SANAYİ ÜLKESİ TÜRKİYE İÇİN NİTELİKLİ,KENDİSİNE GÜVENEN ,GİRİŞİMCİ ,AHLAKLI ,GELİŞMEYE VE YENİLİĞE AÇIK ,İSTEK VE GAYRETLERİ SAYESİNDE İLERİ EĞİTİMİN KAPILARINI AÇAN,SOSYAL VE KÜLTÜREL YÖNDEN GELİŞMİŞ TEMEL İLKÖĞRETİMİN EĞİTİM ALANINDA OKULUMUZU BÖLGEMİZDE BİR TERCİH SEBEBİ VE CAZİBE MERKEZİ MENUBU OLMAKTAN GURUR DUYULAN GÜÇLÜ VE SAYGIN BİR EĞİTİM KURUMU YAPMAKTIR.

Misyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli ve mutlu öğrencilerin yetiştirildiği, saygın ve tercih edilen bir okul olmaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://halicilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sütlüce Mah. Sandalcı Kerim Sok. No 8/1 Beyoğlu/İstanbul

Yerleşim Yeri - SÜTLÜCE MAHALLESİ SANDALCI KERİM SOKAK NO:8/1 SÜTLÜCE/BEYOĞLU

Adres - Sütlüce Mah. Sandalcı Kerim Sok. No 8/1 Beyoğlu/İstanbul

Ulaşım METROBÜS HALICIOĞLU DURAĞI OTOBÜS E-5 KENARI HALICIOĞLU OTOBÜS DURAĞI HALİÇ KÖPRÜSÜ GİRİŞİ HALİÇ KONGRE MERKEZİ ÜSTÜ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ İLÇE